Pitch Event

[Nieuws]

Tot en met 13 juni 2018 heeft iedereen de kans om een archeologie app-idee in te sturen. De 10 beste inzendingen mogen pitchen tijdens het pitch event dat op 22 juni gehouden wordt bij het Archeologiehuis in Alphen a/d Rijn. Een passende locatie, aangezien het archeologiehuis een plek is waar de rijke geschiedenis van de provincie Zuid-Holland voor bezoekers te bewonderen is aan de hand van bijzondere archeologische vondsten.

Unieke rondleiding Archeologiehuis
Naast de fantastische pitches, waar wij erg naar uitkijken, wordt tijdens het event ook een exclusieve rondleiding gegeven door het Archeologiehuis waarbij de verschillende tentoonstellingen kunnen worden bezocht. Bekijk onder andere een unieke gezichtsreconstructie van Kars, een bewoner uit de Bronstijd. De dag zal wordt afgesloten met een borrel waarbij de enerverende dag onder het genot van een hapje en drankje kan worden nabesproken.

Meld je aan voor het Pitch Event
Ook als je niet meedoet aan Digging for Data kan je je aanmelden voor het Pitch Event. Schrijf je nu hier in!Gemstone with a carving of two horses by a trough, Roman period. Foto van de Provincie Zuid-Holland
Gemstone with a carving of two horses by a trough, Roman period. Foto van de Provincie Zuid-Holland
Gemstone with a carving of a winged figure, Roman period. Foto van de Provincie Zuid-Holland