Doe mee met Digging for Data

[Nieuws]

Mark Phlippeau, archeologisch depotbeheerder van de provincie Zuid-Holland, en Loes Opgenhaffen, archeoloog aan de Universiteit van Amsterdam, leggen in de onderstaande filmpjes uit waarom jij mee moet doen met de Digging for Data app challenge.

Pitch Event

[Nieuws]

Tot en met 13 juni 2018 heeft iedereen de kans om een archeologie app-idee in te sturen. De 10 beste   […}

Ontstaan van Holland

[Nieuws]

Weet jij wat voor schatten er nog steeds onder je voeten begraven liggen als je door een winkelstraat in Zuid-Holland   […}Gemstone with a carving of two horses by a trough, Roman period. Foto van de Provincie Zuid-Holland
Gemstone with a carving of two horses by a trough, Roman period. Foto van de Provincie Zuid-Holland
Gemstone with a carving of a winged figure, Roman period. Foto van de Provincie Zuid-Holland